Ανανέωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε σχολεία του εξωτερικού

Στην ανανέωση των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών που έληγε η τριετία τους, με εξαίρεση  των εκπαιδευτικών  Π.Ε και  Γερμανικής  Φιλολογίας από τα Συντονιστικά Γραφεία (Σ.Γ.) Λονδίνου, Βρυξελλών, Ντίσελντορφ και Στουτγάρδης, προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Περισσότερα...

Διαδικτυακός διάλογος μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και πολιτών για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Άμεσες απαντήσεις σε «ζωντανό» χρόνο για τις αλλαγές σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, έδωσαν σήμερα 25/07/2011, εμπειρογνώμονες της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, που επεξεργάζεται το σχέδιο Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι ερωτήσεις κατατέθηκαν  στο επίσημο ιστολόγιο του Υπουργείου http://www.minedu.gov.gr/blog/ καθώς και στο λογαριασμό του στο Twitter  @MineduBlog .

 

Περισσότερα...

Εσοδα και αποκρατικοποιήσεις-εξπρές

Αναθέρμανση των εσόδων του προϋπολογισμού και αποκρατικοποιήσεις-εξπρές είναι οι άμεσοι στόχοι του υπουργείου Οικονομικών για το προσεχές δίμηνο, εντός του οποίου η κυβέρνηση θα δώσει τις πρώτες εξετάσεις μετά τη νέα συμφωνία για τη λύση του προβλήματος του ελληνικού χρέους.

Περισσότερα...

Για δύο ομάδες κρούσης κάνει λόγο ο 32χρονος μακελάρης

Υπό προσωρινή κράτηση τέθηκε ο 32χρονος μακελάρης Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ ύστερα από απόφαση του δικαστή, Κιμ Χέγκερ. Η απόφαση πάρθηκε μετά την απολογία του Νορβηγού, τη Δευτέρα (25/7).

 

Περισσότερα...

Yποβάθμιση από Μοody's σε Ca

Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας κατά τρεις βαθμίδες, στο Ca με εξελισσόμενες προοπτικές από Caa1, προχώρησε σήμερα η Moody's, εκτιμώντας ότι οι ιδιώτες πιστωτές θα καταγράψουν μεγάλες οικονομικές απώλειες από την έκθεσή τους στο ελληνικό χρέος.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 122 από 123

<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 Επόμενο > Τέλος >>

Ρολόι

Χρήσιμες

Πληροφορίες

Βρείτε άμεσα αυτό που ψάχνετε!

Καιρός

Athens Weather forecast © weather-wherever.co.uk

Επισκέπτες

Έχουμε 112 επισκέπτες συνδεδεμένους